Mastery Tour 2018 Vol. 2

VijestiNema komentara
U Centru za lično i profesionalno usavršavanje je 02.-03. juna 2018. godine održan dvodnevni program za usavršavanje i povećanje performansi na temu „Mastery Tour 2018 Vol. 2“.

U pitanju je drugi trening ovog tipa koji se sastojao iz BASIC i MASTERY  programa. Prvi dan je podrazumijevao predavanja, kratke radionice i interakciju, nakon čega je počeo intenzivan seminar uz multidisciplinarni pristup.

Učesnike nakon preslušanog Mastery programa, očekuje rad sa mentorima mjesec dana poslije seminara, radi postizanja željenih rezultata i zadržavanja fokusa na postavljenim ciljevima.

Specifičnost Mastery programa jeste da učesnici kreću u akciju odmah čiji se plan rada osmišljava na licu mjesta uz podršku trenera na seminaru.

Trening su održale magistrica ekonomije Dalila Selimović Karalić, HR trener i Business consultant Centra. Gost predavač bila je doktorica interne medicine Emina Selimović, sa stalnim radnim odnosom u Njemačkoj.  Svoje iskustvo i neformalno znanje rado je podijelila sa učesnicima. Ono što su novi i stari učesnici oba dana mogli da osjete jeste nevjerovatno pozitivna energija, koja budi onaj unutarnji pogon za djelovanjem, a ne samo pričom.

Zbog zainteresiranosti učesnika, u planu je nastavak Mastery-a za 2019. godinu sve do momenta dok ne dođe neko bolji koji će punim plućima i željom učesnike “dizati iz mrtvih”.