Nastavak treninga za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

VijestiNema komentara

U subotu 07. jula 2018. trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je jednodnevni trening za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

ČIP sistemi d.o.o. je kompanija sa 22 godine aktivnog rada u BiH na polju elektroinstalacija. Njihovi objekti se nalaze na nekoliko lokacija u BiH, te uz primarnu djelatnost vežu i dodatne jedinice.

Pored standardizovane usluge i vrhunskih proizvoda, menadžment kompanije posebnu pažnju posvećuje ljudskim resursima, nesebično ulažući u njihov lični i profesionalni razvoj.

Treningu je prisustvovalo menadžment osoblje iz elektro sektora, administracije i PR, a vodila ga je magistrica ekonomije Dalila Selimović Karalić.

Na ovom susretu je u fokusu stavljena “pohvala” na radnom mjestu u cilju unapređenja komunikacijskim vještina i međuljudskih odnosa. Kroz interaktivne radionice sa sektorima, razvijena je produktivna diskusija nakon koje su proizašli  konkretni zadaci.

Spomenuti trening je drugi iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

VIŠE O KOMAPANIJI:

Čip sistemi d.o.o. su u posjedu nekoliko značajnih certifikata za poslovanje među kojima  izdvajamo ceritifikate dodijeljene od strane IQNet i Cro Cert (ISO 9001:2015), LRC BIS i ICS (ISO 26000:2010).

Njihovi proizvodi i usluge za elektroinstalacije i montažu podrazumijevaju instaliranje i održavanje telefonske opreme, video interfona i nadzora, kompjuterske- i elektroinstalacije, satne i razglasne sisteme, kablovsku i satalitsku televiziju te protuprovalnu i protivpožarnu zaštitu. Više o proizvodima i uslugama, saradnji i budućim projektima možete pronaći na www.cipsistemi.ba

Od 2013. godine dodatna djelatnost se ogleda kroz razvoj novog Centra Hobby Art za trgovinu, vele- i maloprodaju  hoby i art repromaterijala, dok od 2017. godine pokreću Art Book djelatnost za izdavaštvo. Više infomacija možete pronaći na: www.hobby.ba