Održan treći trening za uposlenike firme Čip sistemi d.o.o.

VijestiNema komentara

U subotu 11. augusta 2018. trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je jednodnevni trening za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

ČIP sistemi d.o.o. je kompanija sa 22 godine aktivnog rada u BiH na polju elektroinstalacija. Njihovi objekti se nalaze na nekoliko lokacija u BiH, te uz primarnu djelatnost vežu i dodatne jedinice.

Pored standardizovane usluge i vrhunskih proizvoda, menadžment kompanije posebnu pažnju posvećuje ljudskim resursima, nesebično ulažući kako u njihov profesionalni tako i lični razvoj.

Treningu je prisustvovao uži krug menadžment osoblja iz elektro sektora, te sektor administracije i PR, a vodila ga je magistrica ekonomije Dalila Selimović Karalić.

Na ovom susretu u fokusu je stavljena asertivna komunikacija na radnom mjestu s ciljem unapređenja komunikacijskih vještina i međuljudskih odnosa. Kroz interaktivne radionice sa sektorima, fokus je stavljen na neverbalnu komunikaciju (poput govora tijela i facijalne ekspresije) te asetivno zauzimanje za sebe, koja je korisna u komunikaciji sa kolegama, autoritetima i klijentima.

Spomenuti trening je treći iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

VIŠE O KOMAPANIJI:

Čip sistemi d.o.o. su u posjedu nekoliko značajnih certifikata za poslovanje među kojima  izdvajamo ceritifikate dodijeljene od strane IQNet i Cro Cert (ISO 9001:2015), LRC BIS i ICS (ISO 26000:2010).

Njihovi proizvodi i usluge za elektroinstalacije i montažu podrazumijevaju instaliranje i održavanje telefonske opreme, video interfona i nadzora, kompjuterske i elektroinstalacije, satne i razglasne sisteme, kablovsku i satalitsku televiziju te protuprovalnu i protivpožarnu zaštitu. Više o proizvodima i uslugama, saradnji i budućim projektima možete pronaći na www.cipsistemi.ba

Od 2013. godine dodatna djelatnost se ogleda kroz razvoj novog Centra Hobby Art za trgovinu, vele i maloprodaju  hoby i art repromaterijala, dok od 2017. godine pokreću Art Book djelatnost za izdavaštvo. Više infomacija možete pronaći na: www.hobby.ba