Seminar za trenere i saradnike CLPU-a

VijestiNema komentara

Centar za lično i profesionalno usavršavanje (CLPU) već šest godina u kontinuitetu organizuje trening seminare za svoje trenere i poslovne saradnike. Ove godine dvodnevni seminar je bio tokom subote i nedjelje, 30. i 31. jula, seminare su održali dr. Faiz El-Faiz i Muhamed El-Ma’juf.

Pored edukacije treneri su imali priliku razmijeniti iskustva i zajednički planirati nove sadržaje i projekte te i na taj način dati svoj doprinos radu i razvoju Centra.

Konstatovano je da je Centar u svom desetogodišnjem radu postigao zavidne rezultate te da je postao prepoznatljiv u BiH ali i šire. To potvrđuje i činjenica da je do sada Centar organizovao preko 380 seminara unutar BiH ali i van nje, te da je na seminarima prisustvovalo preko 10 000 učesnika.

S obzirom da je politika CLPU-a da mladim ljudima omogućava nova usavršavanja ali i pruža priliku da i oni svoja saznanja i vještine prenose drugima, tako je i ove godine seminaru prisustvovao određeni broj novih trenera koji su izrazili želju i spremnost da budu treneri CLPU-a.