Trening za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

VijestiNema komentara

U subotu 26. maja 2018. trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je jednodnevni trening za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

ČIP sistemi d.o.o. je kompanija sa preko 20 godina aktivnog rada u BiH na polju elektroinstalacija. Njihovi objekti se nalaze na nekoliko lokacija u BiH, te uz primarnu djelatnost vežu i dodatnu jedinicu Hobby (Art Centar).

U posjedu su nekoliko značajnih certifikata za poslovanje među kojima  izdvajamo ceritifikate dodijeljene od strane IQNet i Cro Cert (ISO 9001:2015), LRC BIS i ICS (ISO 26000:2010).

Njihovi proizvodi i usluge za elektroinstalacije i montažu podrazumijevaju instaliranje i održavanje telefonske opreme, video interfona i nadzora, kompjuterske- i elektroinstalacije, satne i razglasne sisteme, kablovsku i satalitsku televiziju te protuprovalnu i protivpožarnu zaštitu. Više o proizvodima i uslugama, saradnji i budućim projektima možete pronaći na www.cipsistemi.ba

Nedavno je otvoren i Hobby Svijet vune čije detalje možete pročitati na njihovoj web stranici www.hobby.ba

Pored standardizovane usluge i vrhunskih proizvoda, menadžment kompanije posebnu pažnju posvećuje ljudskim resursima, ulažući u njihov lični i profesionalni razvoj.

Treningu je prisustvovalo menadžment osoblje iz elektro sektora, administracije i PR, a vodila ga je magistrica ekonomije Dalila Selimović Karalić.

Učesnici treninga su kroz radionice imali priliku da osmisle jedinstvenu ponudu u radu sa kolegama  iz drugih odjeljenja. Time su uspjeli da pokažu svoje talente u cilju razvoja kompanije kroz nove ideje i načinu pristupa radu iz drugog ugla. Na licu mjesta su, pored interaktivnog predavanja, rađene specijlizovane radionice i akcije sa sektorima. Menadžment kompanije je iskazao svoje zadovoljstvo radom uposlenika, te se raduju budućim iskustvenim zadacima tima.

Spomenuti trening je prvi iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.