Trening za uposlenike hotela Novotel Sarajevo Bristol

VijestiNema komentara

U subotu 10. februara 2018. trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je jednodnevni trening-seminar za uposlenike hotela Novotel Sarajevo Bristol.

Novotel Sarajevo Bristol je jedan od bh. poznatih brendova sa dugoodišnjom tradicijom poslovanja uz međunarodnu standardizaciju usluga iz oblasti ugostiteljstva. Jedna od njihovih narednih aktivnosti jeste i predstojeći Sajam vjenčanja (nedjelja, 25.02.) gdje će na jednom mjestu građani moći naći cjelovitu ponudu za proslavu vjenčanja na halal način, s obzirom na to da su certificirani od strane Agencije za certificiranje halal kvalitete u BiH od 2017.godine.

Pored vrhunske usluge, menadžment hotela značajnu brigu vodi i o svojim uposlenicima ulažući u njihov lični i profesionalni napredak i razvoj.

Trening-seminaru prisustvovalo je menadžment osoblje iz sektora prodaje, marketinga i rezervacije, a vodila ga je magistrica ekonomije Dalila Selimović Karalić.

Učesnici seminara su kroz radionice imali priliku da pokažu svoje talente i doprinesu poboljšanju usluga hotela svojim novim  kreativnim idejama. Na licu mjesta su, pored interaktivnog predavanja, rađeni konkretni prijedlozi i akcije sa sektorima. Rukovodioci sektora su pokazali izuzetno zadovoljstvo prijedlozima i radom uposlenika, te zajedničkim snagama kreću ka ostvarenju sveukupnog cilja.

Spomenuti trening-seminar je iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.